opc_loader

3M 4411 Extreme afdichtingstape 1.0mm x 50mm x 5.5 meter Zwart

Artikelnr: 4411BZW10505.5

3M Extreme Sealing Tape 4411B is een zwarte, uiterst vervormbare enkelzijdige acryltape met een rug van hoogwaardig ionomeer en een dikte van 1 mm. Deze tape is speciaal ontwikkeld voor het professioneel afdichten van bestaande voegen, naden of gaten die blootstaan aan extreme temperaturen, vochtigheid en direct zonlicht.

3M Extreme Sealing Tape 4411B is een ideale oplossing voor het afdichten van dakgoten en het mechanisch sluitwerk op het dak van bedrijfsvoertuigen. Deze tape elimineert de noodzaak voor grote hoeveelheden vloeibare sealants. De tape biedt hele hoge hechting en kan worden toegepast bij allerlei lastige situaties. De acryllijm van dit product is geproduceerd met hetzelfde technologieplatform als 3M VHB Tapes. De ionomeer rugfolie is heel robuust, maar ook flexibel en schuurvast. De vervormbare tape biedt een effectieve afdichting bij contouren, randen, klinknagels en schroefkoppen. De dikke acryllijm is erg zacht, dicht uitstekend af en is ook buiten erg duurzaam. De tape is speciaal ontwikkeld voor hoge hechting op de ionomeer folie, zodat er een overlappend tapepatroon kan worden gemaakt voor een sterke en effectieve afdichting. De afdichting is waterdicht en de tape hecht na contact op een groot aantal ondergronden zonder droogtijd, druppels of de noodzaak voor reinigen. De tape vormt zich naar bestaande contouren, randen, klinknagels en schroefkoppen.

Aanbevolen toepassingen: 

  • Voor een breed scala aan lastige afdichtingstoepassingen.
  • Voor het afdichten van dakgoten en het mechanisch sluitwerk op het dak van bedrijfsvoertuigen.

€ 33,25 excl. BTW per stuk
(Prijs excl. BTW)
Doosinhoud
1 doos:
4 rollen
Levertijden
Levertijd:
Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.

Alternatieve artikelen:

Technische datasheet

Montagevoorschrift

Levering
  • Leveringen van maandag t/m zaterdag.
  • Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.
Verzendkosten
  • Nederland   € 5,45 (excl. BTW)
  • België         € 7,50 (excl. BTW)
  • Vanaf € 50,- gratis verzending ​​​(€60,50 incl. BTW)
Tape op maat

Zit de afmeting die u eigenlijk nodig heeft er niet tussen? Dan hebben wij Tape op maat! Elk product voorzien van het 'Tape op maat'-logo kunnen wij op elke gewenste breedte leveren! 

Contact gegevens
  • Mail ons: info@tapeconcurrent.nl
  • Bel ons: 073 30 35 800