Afplaktape algemene informatie

Afplaktapes, maskingtapes, schilderstapes, allemaal verschillende namen voor dezelfde toepassing. Ervoor zorgen dat een ondergrond schoon blijft tijdens bijvoorbeeld schilderen, stucen, spuiten, maar ook voor gebruik in de PCB industrie. Deze producten zijn leverbaar in heel veel verschillende soorten en maten voor een grote verscheidenheid in toepassingen.

Bij de afplaktapes voor binnenschilderwerk vind u al een grote diversiteit aan producten. Tapes voor het huis-tuin en keuken schilderwerk maar ook tapes voor professionele schilders en stucadoors. Daarnaast treft u maskingtape aan in verschillende kleuren.

Om het schilderwerk helemaal makkelijk te maken kun u ook kiezen voor papier- of duct tape met daaraan een afdekfolie, hierdoor kunt u snel grote oppervaktes afdekken. Deze tapes treft u aan bij de afplaktape met afdekfolie en duct tape met afdekfolie.

Indien de werkzaamheden langer duren en u wilt de tape niet binnen 1 of 2 dagen hoeven te verwijderen, neem dan eens een kijkje bij de UV-bestendige maskingtapes.

Sommige hoogwaardige afplaktapes kunnen gemakkelijk een half jaar blijven zitten zonder dat u lijmresten krijgt bij het verwijderen.

Voor specialistische producten, bijvoorbeeld afplaktapes die gebruikt worden door lakspuiterijen waar het gelakte product in een oven wordt gedroogd of voor gebruik bij zandstralen, gaat u naar de sectie van de hoogwaardige afplaktapes of specialistische afplaktapes.

Mocht u een ondergrond hebben die onlangs gelakt of geschilderd is of u zoekt een tape met een hele lage kleefkracht dan kan dat ook. Kijk maar bij de afplaktapes voor kwetsbare ondergronden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

   
Logo