Afplaktape binnenschilderwerk

Of het nu voor standaard schilderwerk is of voor afplaktape dat een half jaar in de zon moet blijven zitten, Tapeconcurrent heeft voor elke toepassing de juiste afplaktape. Wilt u een kozijn schilderen en verwijdert u de tape binnen 24 uur dan kunt u de standaard afplaktape gebruiken (art.nr. 2230). Een zelfde soort tape is ook beschikbaar met een temperatuur bestendigheid van 110 graden Celsius (art.nr. 2231A), denk hierbij aan toepassingen waar een lak gedroogd moet worden in een oven.

Indien u een tape zoekt die langer kan blijven zitten dan kiest u voor de blauwe afplaktape (art.nr. 2306), deze is na 14 dagen nog steeds schoon verwijderbaar. Wel is het zo dat de kleefkracht van deze tape laag is waardoor deze enkel geschikt is voor gebruik op gladde ondergronden. Heeft u een kwetsbare ondergrond dan bent u het beste af met de paarse afplaktape (art.nr. 2301) die een extra lage kleefkracht heeft.

Het topproduct in ons assortiment is de rijstpapieren oranje afplaktape. Deze afplaktape (art.nr. 2307OR) plakt uitstekend op bijna elke ondergrond en daarnaast kunt u deze afplaktape nog eens een half jaar laten zitten zonder dat er lijmresten achterblijven na verwijderen. Met deze afplaktape zit u altijd goed!

producten 1-18 van 29

per pagina
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
Van hoog naar laag sorteren

producten 1-18 van 29

per pagina
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
Van hoog naar laag sorteren
Logo