opc_loader

Proefpakket PP verpakkingstape Transparant

Artikelnr: PPPPVTTR01

Dit monsterpakket bestaat uit drie verschillende transparante PP verpakkingstapes: 1310, 1410 en 1420. Van ieder artikel krijgt u 6 rollen geleverd.

1310 (noise 43µm)

Als u een goedkope verpakkingstape (48mm x 66 meter) wil aanschaffen dan heeft deze tape de juiste prijs / kwaliteit verhouding. De kleur transparant is zéér helder. Geschikt voor lichte verpakkingen en niet geschikt om dozen tot 30 kg te verpakken. Het kwaliteitsverschil met low noise verpakkingstape is groot.

1410 (low noise 47µm)

Deze verpakkingstape (50mm x 66 meter) is op basis van acrylaatlijm. De tape is de zogenaamde LOW NOISE verpakkingstape en maakt tijdens het afrollen relatief weinig geluid. Deze tape veroudert niet snel en heeft dan ook een zéér lange houdbaarheid. De kleur transparant is zéér helder.

1420 (low noise 51µm)

Deze hoogwaardige PP verpakkingstape (50mm x 66 meter) is op basis van acrylaatlijm. De tape is de zogenaamde LOW NOISE verpakkingstape en maakt tijdens het afrollen relatief weinig geluid. Deze tape veroudert niet snel en heeft dan ook een zéér lange houdbaarheid. De kleur transparant is zéér helder.

€ 15,00 excl. BTW per stuk
(Prijs excl. BTW)
Levertijden
Levertijd:
Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.

Aanbevolen artikelen:

Levering
  • Leveringen van maandag t/m zaterdag.
  • Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.
Verzendkosten
  • Nederland   € 5,45 (excl. BTW)
  • België         € 7,50 (excl. BTW)
  • Vanaf € 50,- gratis verzending ​​​(€60,50 incl. BTW)
Tape op maat

Zit de afmeting die u eigenlijk nodig heeft er niet tussen? Dan hebben wij Tape op maat! Elk product voorzien van het 'Tape op maat'-logo kunnen wij op elke gewenste breedte leveren! 

Contact gegevens
  • Mail ons: info@tapeconcurrent.nl
  • Bel ons: 073 30 35 800
Laatst bekeken items