opc_loader

Menu

ANTISLIP TAPE

Zelfklevende antislip tape voorkomt uitglijden op een zeer eenvoudige en laagdrempelige manier. De tape is gemakkelijk op maat te knippen en aan te brengen. De smalle antisliptape wordt veel toegepast als antislip strip op de trap of bij afstapjes.
Voor standaard toepassingen, kunt u kiezen uit antisliptape met een lengte van 3, 9 of 18 meter en antislip tape met korrel, grove korrel of extreem grove korrel.

Maatwerk antislip stansdeelAqua antislip tape raden wij aan om uitglijden te voorkomen in natte ruimtes zoals bij het zwembad, sauna, de badkamer of in professionele keukens. De aqua antislip tape is speciaal ontworpen om met blote voeten te betreden. Deze zelfklevende antislip tape is ook als elastische variant leverbaar en wordt veel gebruikt als antislip strips op het dek van boten en kajuittrappen.

Vormbare antislip tape is ontwikkeld voor ondergronden met profiel, zoals traanplaat. Deze heeft een zachte aluminium basis met daarop de antislip coating. Na correct aanbrengen neemt deze de vorm aan van de ondergrond.

Ook glow in the dark anti slip tape leveren wij direct uit voorraad. Een optimale veiligheidstape voor ruimtes of op trappen waar het tijdelijk donker is.

Naast ons online assortiment anti sliptape, kan Tapeconcurrent ook maatwerk anti slip leveren. Denk hierbij aan anti slip rondjes, voeten of op maat gemaakte anti slip oppervlakken voor specifieke toepassingen. Deze stansen wij voor u naar wens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.