opc_loader

Menu

Aluminium tape

Aluminium tape beschermt, bedekt, isoleert en herstelt (metalen) oppervlakken. Deze tape is dan ook zeer geschikt voor het professioneel herstellen van verwarmingen, daken en goten. Dankzij de zelfklevende laag zijn deze duurzame reparaties snel uit te voeren. Tapeconcurrent heeft vele soorten aluminium tape op voorraad. Variërend van een prima aluminium tape voor isolatie tot een hoogwaardige Tesa aluminium tape met liner.

Aluminium tape zonder liner is direct op de ondergrond te plakken. Het voordeel van aluminiumtape met liner, is dat deze altijd makkelijk afrolt. Tapeconcurrent heeft zowel aluminium tape van Tesa, als van 3M in het assortiment.

Ook aluminium tape voor specifieke toepassingen kan de Tapeconcurrent leveren. Denk hierbij aan versterkte aluminium tape, waterbestendige butylband met een aluminium toplaag, zwarte aluminium tape en met aluminium gelamineerde glasdoektape.
Gemetalliseerde tape is geschikt voor het verbinden van aluminium isolatiemateriaal en is gemaakt van PP met een gemetalliseerde toplaag.