Aluminium tape

Het assortiment aluminium tapes bestaat grofweg uit twee groepen.

De (meeste) standaard aluminium tapes zijn zowel met als zonder liner (= schutpapier) te leveren. Bij de standaard aluminium tapes zit het verschil in kwaliteit voornamelijk in de dikte van de aluminium folie, een dikkere folie geeft meer stevigheid bij het aanbrengen en minder kans op breuk of scheuren na verwerking. De verschillende kwaliteiten en breedtematen zorgen voor een groot assortiment aluminium tapes. De tapes met artikelnummer 50575 en 5137 zijn hoogwaardige tapes.

Onderaan de productpagina's staan de productvergelijkingen. In één oogopslag ziet u de verschillen tussen de diverse tapes.

De andere vijf aluminium tapes zijn specialistische tapes en worden voor specifieke toepassingen gebruikt. Elke tape met zijn eigen kenmerkende eigenschappen. Let wel op het volgende: Product 1492 is een PP drager waarop aan de onderzijde van de folie een dun laagje metaal is aangebracht. Dit zorgt voor een goedkope oplossing met de uitstraling van een aluminium tape. Voor zwaardere toepassingen adviseren wij om een orginele aluminium tape aan te schaffen.

12 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
   
Logo