opc_loader

Menu

Tissue tape

Dubbelzijdige tissue tape heeft een hoge aanvangshechting en een sterk hechtende lijm. Tissue tape is handige dunne dubbelzijdige tape voor montage & assemblage. 

De Tesa 4914 is een dunne dubbelzijdige tape voor ruwe oppervlakken zoals leer, textiel, stucwerk en steen. De Tesa 4959 (100 µm) en de Tesa 4962 (160 µm) zijn sterke dubbelzijdige tapes voor het aan elkaar hechten van flexibele materialen en LSE oppervlakken. Deze tapes hebben een hoge aanvangshechting en goede afschuifsterkte. De Tesa 4960 is een dunne dubbelzijdige tape voor de splicing van papier en karton. Voor de permanente montage van metalen en plastics zoals aluminium, polystyreen, polypropyleen en ABS heeft Tesa de 51570 en 51571 dubbelzijdige dunne tape ontwikkeld. Deze hechten goed op oneffen oppervlakken en hebben een goede aanvangshechting. Van ons eigen merk hebben we de eenvoudige dunne dubbelzijdige tape 8310 t/m 8320. Deze tape is met de hand te scheuren, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is leverbaar in verschillende diktes en breedtes.

Kijk voor extra gemak eens naar de tissue tape met fingerlift. Deze dubbelzijdige tape heeft een liner die breder is dan de tape, zodat de liner na het aanbrengen altijd makkelijk te verwijderen is.