opc_loader

8809R Acrylaat schuimtape Glashelder 2mm x 12mm x 16.5 meter

Artikelnr: 8809R201216.5

Een hoogwaardig dubbelzijdig acrylaatschuimtape welke speciaal is ontworpen voor een breed pakket aan materialen zoals glas, glas / epoxy, roestvrij staal en gegalvaniseerd staal. De tape is in staat om eventuele thermische expansie van twee verschillende materialen op te vangen. Deze tape behoudt een hoge slagvastheid zelfs bij temperaturen onder 0 °C. 8809 heeft een grote transparantheid en is prima geschikt voor het verbinden van producten met een gemiddeld tot hoge oppervlaktespanning alsmede diverse transparante kunststoffen waar een heldere verbinding nodig is en geen corrossie mag optreden. Door de vormbaarheid is de tape in staat om diverse dunne materialen en producten met een grof oppervlak zonder spanningen over de gehele breedte te verbinden. Belangrijk is om tijdens het aanbrengen de tape niet op te rekken of op te spannen.

Meer voordelen:

Vormt een goede afdichting, goed bestand tegen het weer, veroudering, verkleuring (UV), chemicaliën en weekmakers. Dit alles zorgt voor een uitstekend stabiliteit over een langere termijn.

€ 32,99 excl. BTW per stuk
(Prijs excl. BTW)
Levertijden
Levertijd:
Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.
Staffelprijzen
Tot 8 stuks: € 32,99
8 stuks en meer: € 24,95

Technische datasheet

Montagevoorschrift

Levering
  • Leveringen van maandag t/m zaterdag.
  • Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.
Verzendkosten
  • Nederland   € 5,45 (excl. BTW)
  • België         € 7,50 (excl. BTW)
  • Vanaf € 50,- gratis verzending ​​​(€60,50 incl. BTW)
Tape op maat

Zit de afmeting die u eigenlijk nodig heeft er niet tussen? Dan hebben wij Tape op maat! Elk product voorzien van het 'Tape op maat'-logo kunnen wij op elke gewenste breedte leveren! 

Contact gegevens
  • Mail ons: info@tapeconcurrent.nl
  • Bel ons: 073 30 35 800