opc_loader

tesa 5938 Dubbelzijdig linnen tapijttape (0.19mm) 25mm x 50 meter Zwart

Artikelnr: 5938ZW2550

Terwijl witte tapijttapes duidelijk zichtbaar zijn door openingen in donkere of zwarte tapijten is de nieuwe zwarte tapijttape praktisch onzichtbaar. Maar dat is niet alles. Ook de andere eigenschappen van de tape komen goed van pas met name voor standbouwers die véél belang hechten aan veelzijdigheid.

De nieuwe tesa 5938 zwarte tapijttape biedt een zeer goede initiële hechting op een breed scala aan ondergronden. Desalniettemin kan het na het aanbrengen tot 14 dagen schoon van de meest voorkomende ondergronden worden verwijderd, wat een grote flexibiliteit mogelijk maakt. Dankzij de sterke achterkant van PET-textiel van de tesa 5938 zwarte tapijttape is de vervormbaarheid ook uitstekend.

Toepassingen:

De nieuwe tesa 5938 is ideaal voor het tijdelijk leggen van tapijt tijdens beurzen, tentoonstellingen, congressen en renovaties. De zwarte tapijttape kan echter ook worden gebruikt voor de permanente bevestiging van vloersystemen en zelfs bij de fabricage. De dubbelzijdige tape is sterk genoeg voor het monteren van lichtgewicht onderdelen en materialen.

Applying tesa® 5938 Removable Black Carpet Tape at a Trade Fair

€ 10,25 excl. BTW per stuk
(Prijs excl. BTW)
Levertijden
Levertijd:
6 - 8 werkdagen

Technische datasheet

Montagevoorschrift

Levering
  • Leveringen van maandag t/m zaterdag.
  • Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.
Verzendkosten
  • Nederland   € 5,45 (excl. BTW)
  • België         € 7,50 (excl. BTW)
  • Vanaf € 50,- gratis verzending ​​​(€60,50 incl. BTW)
Tape op maat

Zit de afmeting die u eigenlijk nodig heeft er niet tussen? Dan hebben wij Tape op maat! Elk product voorzien van het 'Tape op maat'-logo kunnen wij op elke gewenste breedte leveren! 

Contact gegevens
  • Mail ons: info@tapeconcurrent.nl
  • Bel ons: 073 30 35 800