opc_loader

3M 5702 Hoogwaardig PVC vloermarkeringstape 50mm x 33 meter Zwart-Geel

Artikelnr: 5702ZG5033

3M Gestreepte veiligheidstape 5702 is ideaal om paden, gevaarlijke zones, uitstekende apparatuur en laaghangende objecten in fabrieken, magazijnen en ziekenhuizen te markeren. De opvallende gele en zwarte diagonale strepen zijn in het vinyl verwerkt en hebben een uitstekende zichtbaarheid, zodat gevaarlijke omstandigheden direct worden opgemerkt.

De tape is flexibel en schuurvast, en vormt zich naar hoeken, rondingen en oneffen oppervlakken. Deze vinyltapes zijn zeer geschikt voor veel algemene toepassingen zoals het aanbrengen van veiligheidsmarkeringen, kleurcodering, slijtbescherming, afplakken, afdichten en doorverbinden. Deze tape is eenvoudig aan te brengen omdat het hecht aan elk droog en schoon oppervlak. Door vinyltape te gebruiken voor het markeren van paden in plaats van verf, hoeft u niet meer te ventileren. En omdat vinyltape gemakkelijk en schoon kan worden verwijderd, is dit bovendien een snellere, flexibelere en voordeligere oplossing dan verf.

€ 41,19 excl. BTW per stuk
(Prijs excl. BTW)
Doosinhoud
1 doos:
24 rollen
Levertijden
Levertijd:
6 - 8 werkdagen

Alternatieve artikelen:

Technische datasheet

Montagevoorschrift

Levering
  • Leveringen van maandag t/m zaterdag.
  • Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.
Verzendkosten
  • Nederland   € 5,45 (excl. BTW)
  • België         € 7,50 (excl. BTW)
  • Vanaf € 50,- gratis verzending ​​​(€60,50 incl. BTW)
Tape op maat

Zit de afmeting die u eigenlijk nodig heeft er niet tussen? Dan hebben wij Tape op maat! Elk product voorzien van het 'Tape op maat'-logo kunnen wij op elke gewenste breedte leveren! 

Contact gegevens
  • Mail ons: info@tapeconcurrent.nl
  • Bel ons: 073 30 35 800