opc_loader

3M 766i PVC vloermarkeringstape 50mm x 33 meter Zwart-Geel

Artikelnr: 766iZG5033

3M Gevarenwaarschuwingstape 766 is een zwart-geel gestreepte vinyltape. Deze tape wordt gebruikt voor het markeren van gevaarlijke omgevingen, uitstekende apparatuur en het voorkomen van ongevallen in fabrieken, magazijnen en ziekenhuizen.

Markeer en waarschuw met 3M Gevarenwaarschuwingstape 766. Deze tape is een opvallende geel-zwart gestreepte vinyltape met een coating van rubberlijm. Deze tape is ontwikkeld voor gebruik als markeertape om als waarschuwing te dienen. De rubberlijm hecht snel en heeft een goede houdkracht op veel ondergronden. In tegenstelling tot rommelige oplossingen met verf is deze vinyltape snel aan te brengen en gemakkelijk te verwijderen. Dankzij de vervormbaarheid en directe hechting is dit product een goede optie voor het markeren van gevaarlijke plekken op vloeren, apparatuur, wanden en leidingen. De tape is slijtvast en is bijzonder geschikt voor het markeren van apparatuur en onderdelen. 

€ 7,28 excl. BTW per stuk
(Prijs excl. BTW)
Doosinhoud
1 doos:
24 rollen
Levertijden
Levertijd:
Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.

Alternatieve artikelen:

Technische datasheet

Montagevoorschrift

Levering
  • Leveringen van maandag t/m zaterdag.
  • Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.
Verzendkosten
  • Nederland   € 5,45 (excl. BTW)
  • België         € 7,50 (excl. BTW)
  • Vanaf € 50,- gratis verzending ​​​(€60,50 incl. BTW)
Tape op maat

Zit de afmeting die u eigenlijk nodig heeft er niet tussen? Dan hebben wij Tape op maat! Elk product voorzien van het 'Tape op maat'-logo kunnen wij op elke gewenste breedte leveren! 

Contact gegevens
  • Mail ons: info@tapeconcurrent.nl
  • Bel ons: 073 30 35 800