opc_loader

Menu

9186S automatische tapedispenser voor sterk klevende tapes 60 mm breed

Artikelnr: 9186S

Herhaaldelijk stukken tape nodig met dezelfde of wisselende lengtes? Dan is de 9186 automatische tapedispenser onmisbaar. Met 1 druk op de knop snijdt de compacte dispenser de tape snel en secuur af op de voorgeprogrammeerde lengte.

 • Tapestrips van 5 tot 999 mm lang (1 mm tolerantie)
 • Tot 6 lengtes mogelijk
 • Rolbreedte van 6 tot 60 mm
 • Taperollen met max. omtrek van 300 mm
 • Enkel- en dubbelzijdige tapes
 • 2 rollen van 24 mm naast elkaar mogelijk

€ 1.236,02
Prijs per stuk excl. BTW: € 1.021,50
Levertijd
Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd
 • Vanaf € 50,- gratis verzending
 • Verzendkosten Nederland € 6,95
 • Verzendkosten België € 7,50
 • Binnen 1 werkdag verstuurd, indien voorraadig
 • Leveringen van maandag t/m zaterdag

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw. 

Beschrijving

Voor het herhaaldelijk verwerken van stukken tape met telkens dezelfde of wisselende lengtes, is deze tapedispenser ideaal. Met 1 druk op de knop snijdt de dispenser automatisch de tape af op de voorgeprogrammeerde lengte. Er zijn 6 lengtes voor te programmeren van 5 tot 999 mm lang (tolerantie van 1 mm). Hierbij geeft functie A bijvoorbeeld een strip van 7 mm, functie B geeft 10 mm en functie C een 45 mm lange tapestrip. Het op maat snijden van de tape kan zowel automatisch als semi-automatisch verlopen. In de automatische modus geeft de dispenser automatisch een nieuwe tapestrip, zodra het vorige stuk tape is verwijderd. In de semi-automatische modus geeft de dispenser een nieuw stuk tape door op de start knop te drukken.

Wat deze tapedispenser onderscheidt van andere dispensers, is de optie om voor ieder van de 6 lengtes ook de gewenste hoeveelheid strips in te stellen. De dispenser geeft dan in 1 cyclus bijvoorbeeld 2 strips van lengte A, 1 strip van lengte B, 4 strips van lengte C, etc. Dit zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing en verhoogt de productiviteit. Doordat de dispenser de tape zeer secuur op de gewenste lengte snijdt, beperkt het bovendien onnodige verspilling van tape. Aan de onderzijde van de dispenser bevindt zich een uitklapbaar voetje en een tapedivider. Met de divider passen 2 rollen van max. 24 mm breed naast elkaar in de dispenser en worden deze gelijktijdig gesneden. Dit maakt het mogelijk om gelijktijdig 2 kleuren of types tape met dezelfde maat af te snijden. Zodra beide stukken tape van de dispenser zijn verwijderd, kunnen de volgende stukken tape worden gesneden. De automatische dispenser kan zowel enkelzijdige als dubbelzijdige tape verwerken. De dispenser heeft een voeding van 230V/50Hz en een uitvoersnelheid van 200 mm/s.

De breedte van de tape kan variëren van 6 tot 60 millimeter met een maximale omtrek van 300 mm. Met de schuifknop aan de zijkant kunnen de rolhouders makkelijk op de juiste breedte worden geschoven. De kernmaat van de rol is niet van belang. Met een afmeting van 116 x 140 x 213 mm is het een compacte dispenser die grootse prestaties levert.