opc_loader

tesa 6075 Handkartonsluiter 75mm breed

Artikelnr: 6075N

De tesa 6075 handdispenser is een robuust toestel voor industriële toepassingen, geschikt voor tesa verpakkingstapes tot een breedte van 75 mm. Het systeem van twee aanbrengrollen biedt een gemakkelijke hanteerbaarheid en een speciale mesbescherming ten behoeve van de veiligheid. De tape wordt gesneden als de knop op het handvat wordt ingedrukt. De continu instelbare spanningcontrole maakt een correcte afgave mogelijk, zelfs van makkelijk afwikkelbare tesa  tapes.

Zet de tesa 6057 dispenser op de doos en trek hem naar u toe. De tape wordt afgewikkeld en omlaag gedrukt door twee rubberen contactrollen. Druk om de tape te snijden op de knop en ga door met het bewegen van de dispenser. Geleiden: De tesa rol wordt zo op het tapewiel geplaatst dat de kleefzijde van de tape naar de handgreep gericht is. Open de retourstop en bevestig de tape bij de trekker. Trek de tape tussen de tapegeleiderol en de retourstop. De retourstop wordt weer gesloten door op de trekker te drukken – de tesa 6075 handdispenser is klaar voor gebruik.

€ 272,85 excl. BTW per stuk
(Prijs excl. BTW)
Levertijden
Levertijd:
6 - 8 werkdagen

Technische datasheet

Levering
  • Leveringen van maandag t/m zaterdag.
  • Uw pakket wordt binnen 1 werkdag verstuurd.
Verzendkosten
  • Nederland   € 5,45 (excl. BTW)
  • België         € 7,50 (excl. BTW)
  • Vanaf € 50,- gratis verzending ​​​(€60,50 incl. BTW)
Tape op maat

Zit de afmeting die u eigenlijk nodig heeft er niet tussen? Dan hebben wij Tape op maat! Elk product voorzien van het 'Tape op maat'-logo kunnen wij op elke gewenste breedte leveren! 

Contact gegevens
  • Mail ons: info@tapeconcurrent.nl
  • Bel ons: 073 30 35 800
Laatst bekeken items